Vaak gestelde vragen

Wil jij nog iets meer weten over speeddaten? Lees hier onze meest gestelde vragen. Misschien is jouw vraag dan al beantwoord!

Speeddaten voor wie?

Wil jij een leuke date scoren? Dan is speeddaten voor jou! Wij delen de speeddating avonden per leeftijdscategorie in, dus of je nu een twintiger bent of al met pensioen, je bent van harte welkom voor een speeddate avond bij jou in de buurt. Ook organiseren we regelmatig speeddaten voor hoger opgeleiden, zodat je grote kans maakt om iemand te ontmoeten die op dezelfde golflengte zit als jij.

90% kans op een match

Wij organiseren al vele jaren zeer succesvolle speeddates. Dit succes is onder meer te danken aan onze weloverwogen matches. Dit betekent dat wij je, tijdens de speeddate, alleen koppelen met mensen waarvan wij denken dat jullie goed bij elkaar zouden passen. Wij kunnen je dan ook met trots vertellen dat je bij ons 90% kans hebt op een goede match!

Na de avond: hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Als de speeddates erop zitten en er is een match dan krijg je van ons bericht met de voornaam en het mailadres van jouw match. Het is dan aan jouw om contact te zoeken. Wees creatief en verzin een leuke uitnodiging of vraag direct per mail het telefoonnummer van je match om gezellig te bellen of appen!

I am an expat, can I join as well?

Expats are more than welcome to join our events. Us Dutchies are a big melting pot as well, so the more nationalities, the better! This is a great opportunity to meet singles in your area. If you prefer to meet expats, we also organize special speeddating events for expats so you can meet like-minded people in your area.

Hoe werkt de wachtlijst?

Bij elke avond vol speeddates is het belangrijk dat er een mooie balans is tussen mannen en vrouwen. Het kan soms zijn dat er voor een bepaalde avond meer mannen of vrouwen staan ingeschreven. Je komt dan op een wachtlijst te staan. Zodra er weer plek is omdat er zich meer kandidaten van het andere geslacht hebben aangemeld halen we je van de wachtlijst af!

Ik neem alleen deel als mijn vriend(in) ook van de wachtlijst wordt gehaald

Dat begrijpen wij. Geef daarom direct na het inschrijven via e-mail aan ons door dat jullie samen willen komen. Zo kunnen wij jullie verzekeren dat jullie er sowieso samen heen kunnen gaan om te komen speeddaten.

Speeddates vanaf €24,98