Alles wat je wilt weten over videodaten

We hebben allemaal behoefte aan persoonlijk contact, gezellige mensen om ons heen en natuurlijk ook liefde. Heb jij de ware nog niet gevonden? Ben je al enige tijd aan het swipen, maar zonder succes? Dan biedt videodaten de uitkomst 👨‍💻.

In het digitale tijdperk waarin we leven, volgt de ene ontwikkeling na de andere. Dit is ook het geval voor de datingwereld. Ben je uitgekeken op uren swipen, foto’s bekijken, profielen lezen en dagenlang appen om tot een leuke date te komen? Geef videodaten dan eens een kans!

Wat is videodaten?

Wanneer je contact zoekt met mensen kun je er natuurlijk voor kiezen om datingsapps te gebruiken. Maar helaas komt het nog steeds vaak voor dat mensen nepprofielen aanmaken. Om deze teleurstelling te voorkomen, kun je dus beter voor videodaten kiezen. Zo ben je ervan verzekerd dat je in contact komt met echte mensen 🙋, op een veilige manier.

Videodaten is een nieuw datingconcept en kan in principe gezien worden als het nieuwe blind daten, alleen dan vanuit je luie stoel! Je kunt gewoon vanuit het comfort van je eigen woning deelnemen aan videodating, waarbij je in korte tijd meerdere mensen ontmoet tijdens korte gesprekken.

Hoe werkt het?

Tijdens een videospeeddate event zul je doorgaans zo’n 10 tot 15 videodates achter elkaar hebben met leuke singles uit jouw omgeving. Tijdens deze korte gesprekken van een paar minuten kun je een eerste indruk vormen, zien hoe een persoon beweegt en lacht, en een korte impressie van zijn of haar karakter opdoen. Zo wordt er niet alleen verbaal, maar ook non-verbaal veel gezegd 🤭.

Na iedere videodate krijg je de vraag of je deze persoon nog wel eens langer wilt spreken. Hierop kun je ja, nee of misschien invullen. Wanneer je misschien invult is het nu geen match, maar kun je elkaar op een ander moment weer tegenkomen. Na afloop van het event kom je te weten wie je matches zijn en kun je elkaar berichten sturen. Is er een klik met iemand? Dan ga je lekker daten!

De voordelen van videodaten

Videodaten brengt enkele voorname voordelen met zich mee. Zo zul je geen nepprofielen meer tegenkomen, wat bij datingapps wel het geval kan zijn. Je komt op een veilige manier in contact met echte mensen uit jouw omgeving. Bovendien ben je geen uren, dagen of weken meer kwijt aan eindeloos swipen, profielen checken en berichtjes sturen. Tot slot krijg je ook niet te maken met extra kosten, zoals reiskosten of parkeerkosten. Videodaten is helemaal gratis. Probeer het eens!

b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Hoe vaak mag ik ‘ja’ invullen na een date?

Of er nu slechts enkele singles op het evenement afkomen of een heleboel, er zit geen limiet aan het aantal keren dat je ‘ja’ mag invullen op het formulier. Dit doen we omdat je nu eenmaal halverwege niet kunt weten wie je nog meer allemaal gaat spreken tijdens het evenement. Je wilt niet twijfelen omdat je een beperkt aantal ja’s mag invullen, en daarom misschien wel een hele leuke date mislopen. Vul dus net zo vaak ‘ja’ in als je wilt. Zo vergroot je de kans op een leuke date, en wie weet waar dat op uitdraait! Er is ook niks mis mee om met meerdere mensen een drankje te doen om elkaar beter te leren kennen. Richt dus niet al je pijlen op één iemand, behalve natuurlijk wanneer je meteen verkocht bent als je iemand ziet!

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

Kan ik vooraf nog checken of alles goed werkt?

Het zou natuurlijk zeer vervelend zijn als je webcam niet werkt tijdens de dates. We kunnen ons daarom heel goed voorstellen dat je vooraf nog even rustig alle instellingen wilt controleren, zodat je tijdens je date niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor dit probleem gevonden! Direct nadat jij jezelf hebt ingeschreven op onze website, sturen wij jou een e-mail. In deze mail vind je een link, en deze link stuurt je naar een speciale webpagina waar je gemakkelijk kunt testen of jouw camera en microfoon goed werken. Zo kun je stress, voor en tijdens je dates, voorkomen 😅.

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

Moet ik nog speciale software downloaden?

Veel mensen vragen zich af of ze iets speciaals moeten downloaden om te kunnen videodaten. Dit is niet het geval, want het werkt gewoon via je standaard browser op je laptop, PC of smartphone. Doordat je zelf kunt kiezen welk apparaat je daarvoor gebruikt kun je op elke plek in huis videodaten. Zit je liever relaxt op de bank of voel je je het prettigst achter je bureau? Kies de plek waar jij je het fijnste voelt, want dan gaat het je het makkelijkst af. Het enige wat handig is om te doen is het controleren of de software en de browser die je op dit moment gebruikt up-to-date zijn. We bedoelen daarmee de algemene software op je computer en browsers zoals Internet Explorer, Firefox, Chrome of Safari. Als je daar de meest recente versie van gebruikt werkt het videodaten gegarandeerd!

Alle evenementen op een rij

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Speeddates vanaf €13,98